Nixi_newphotosWEB 2 1

Kutyaápolás

Szeretjük a munkánkat. Mi is rajongunk a kisállatokért – éppúgy, mint te. A legjobbat szeretnénk nekik adni, pont úgy, mint te. Ezért minden vendégünk a gazdival előre egyeztetett, személyre szabott, kedvességgel és kivételes gondossággal végzett ápolási élményt kap.

Bármilyen kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal, örömmel válaszolunk mindenre. Célunk, hogy biztonságban tudd nálunk kedvencedet, akinek az elérhető legjobb minőségű kezeléseket biztosítjuk.

• Teljes körű ápolás
• Spa
• Egyéb ápolás
• Külön kérhető szolgáltatások

Macskaápolás

Szalonunkban a cicákat is örömmel várjuk, és róluk is szeretetteljes profizmussal gondoskodunk, legyen szó karomvágásról vagy szőrápolásról, vagy bármiféle egyedi igényről.
szolgaltatasaink-macska-apolas
szolgaltatasaink-nyul-apolas

Nyúlápolás

A nyulak szeretnek tiszták lenni, rendszeresen ápolják magukat, de van néhány dolog, amit még ők sem tudnak maguktól megtenni. Ilyen például a karmok vágása, az illatmirigyek tisztítása, a fogmosás, illetve a szőr ápolása (különösen a negyedévenkénti vedlésük során). Bármilyen szőrtípusú nyusziddal, bármilyen problémával bármikor betérhetsz hozzánk, és mi segítünk.
Shop

Szalonunkban vásárolni is tudsz. Nálunk prémiumkategóriás, kis magyar cégeknél kézzel gyártott, kiváló minőségű pórázok, nyakörvek, hámok és egyéb kellékek is megtalálhatóak, de akár az illatszerek közül is választhatsz. Ha valami megtetszik, általában azonnal viheted is, de egyedi igények valóra váltásában is örömmel segítünk.

Ezekkel a gyártókkal dolgozunk együtt:

• Puppy Handmade
• Szigoletta
• Woof
• Bánkúti
• Theomi Paracord

szolgaltatasaink-kutya-napkozi

Kutyanapközi

Ha nem szereted egyedül otthon hagyni a kutyádat, de épp nem viheted magaddal, ránk akkor is számíthatsz. Kutyanapközinkben szeretettel várjuk a kis és közepes termetű kutyákat. Kedvencedet biztonságos, kényelmes térben helyezzük el. Játszunk vele, ha barátkozós típus, játszhat a többiekkel, de igény esetén az egyéni elhelyezés is biztosított.

A kutyusokat naponta többször megsétáltatjuk, és ha úgy szeretnéd, meg is etetjük. Erre az esetleges allergia vagy egyéb érzékenység miatt kizárólag az általad hozott táppal van lehetőség. Folyamatos folyadékellátásukról természetesen gondoskodunk. Kutyanapközink hétköznap reggel 8-tól este 6-ig működik. Ára: 7000 Ft/nap.

Időpontfoglalás

Ahhoz, hogy minél pontosabban tudjuk az időpontod hosszát meghatározni, kérlek válaszd ki, hogy jártál-e már nálunk.
Ha még nem, akkor kérlek töltsd ki ezt a rövid adatlapot, hogy rögzíthessük kisállatod adatait.

Köszönjük!